Faq & Spelregels

Wat is een Escaperoom?

Een escaperoom is een live-action spel. Het doel is om door middel van logisch nadenken en het oplossen van raadsels het mysterie van een kamer te ontrafelen. Met een team van minimaal twee en maximaal zes personen gaat u de uitdaging aan in een race tegen de klok. Alleen inventiviteit en teamwork kunnen u uit de kamer laten ontsnappen. Het is een spannend avontuur, waarover u nog lang zult napraten!

Kan iedereen meedoen?

Een voorwaarde is, dat u niet aan claustrofobie lijdt. De puzzels zijn door iedereen vanaf ongeveer 12 jaar op te lossen. Kinderen jonger dan 12 mogen deelnemen, maar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene.

 

Geheimhouding

Wij hopen natuurlijk dan degene die onze escaperoom gespeeld hebben enthousiast zijn en dit tegen iedereen vertellen. Graag verzoeken wij u om de spellen en oplossingen voor u te houden zodat de escaperoom voor iedereen een verrassing en dezelfde uitdaging blijft.

Reserveren

Voor reserveringen op korte termijn kunt u voor de mogelijkheden bellen met 0575-820288 of anders kunt u reserveren via onze site:

Reserveren

 

2017 Escape Room Zutphen. Alle rechten voorbehouden. Download onze algemene voorwaarden.